0

Grasse 1667

Vanaf: € 5.770 tot € 6.923

Over dit vakantiehuis

  • 4 Slaapkamers
  • 4 Badkamers
  • 7 Personen

Prachtige prive-landgoed voor 6-7 personen aan de rand van de parfum stad Grasse in een idyllische Mediterrane tuin. Het landgoed omvat een hoofdgebouw met drie kleine bijgebouwen, in elk gebouw 1 slaapkamer met eigen badkamer. De prijs is gebaseerd op 3 slaapkamers (6 personen), voor de 4e slaapkamer geldt een toeslag. Verhuur hoofdhuis voor 2 personen mogelijk op aanvraag.

Het landhuis ligt aan het einde van een rustige straat. Via de oprijlaan komt u bij het hoofdhuis. Achter het hoofdhuis zijn de overige drie bijgebouwen. De tuin is prachtig met palm, olijf- en citroenbomen, lavendel en jasmijn, oleander, oude variëteiten van rozen, rozemarijn, salie en tijm geef de weelderige tuin van deze villa zijn typische Provençaalse charme. Terrassen met ligstoelen en een eethoek onder een lindeboom met barbecue nodigen u uit om te ontspannen. Het prachtige zwembad van 12 x 6 is diep genoeg om een ​​duik te maken. Het poolhuis is uitgerust met een koelkast, glazen en handdoeken. Daarnaast is er een jeu de boules baan.

Interieur

De villa is een mix van designmeubels en authentieke Provençaalse landhuisstijl. De woonkamer is voorzien van een salon met open haard, een eetkamer met uitzicht op het zwembad en een open keuken. Aan weerszijden van het huis leidt een deur naar buiten. De keuken is volledig uitgerust, zoals een vaatwasser, oven, inductie kookplaat, een Nespresso-apparaat, broodrooster, koelkast en vriezer, porselein van Fragonard, gietijzeren potten van stof en Le Creuset en glazen van Biot. In het zijn er twee tv's beschikbaar, een in de slaapkamer boven en een in de woonkamer; een derde tv is in een van de bijgebouwen. De slaapkamer in het hoofdgebouw heeft een tweepersoonsbed, een terras en een badkamer met bad, douche, bidet en toilet en is met airco uitgerust. Van de drie slaapkamers in de bijgebouwen heeft 1 een tweepersoonsbed, 1 met 2 1-persoonsbedden en 1 slaapkamer met 1 1-persoonsbed. Het feit dat er slechts één slaapkamer is in elk gebouw, elk met een eigen badkamer met douche, betekent maximale privacy. Een van de bijgebouwen is uitgerust met een kitchenette met een kookplaat, koelkast, waterkoker, Nespresso, servies etc, hier is ook een grote plafondventilatoor aanwezig. Een ander bijgebouw heeft een koelkast en een TV. In alle slaapkamers liggen badjassen voor de gasten.

Bekijk de video van de omgeving en huis 1667

Bijzonderheden: Eindschoonmaak 150 EUR, Tussenschoonmaak inclusief bij twee weken. Linnenpakket 25 Euro p.p. Wifi aanwezig. Kinderbedjes op aanvraag. Waarborgsom: 1800 Euro. Prijs is op basis van 6 personen, excl. 1 persoons gastenhuis. Voor het 1-persoons gastenhuis geldt een toeslag van 500 euro per week. Korting bij een huur van meerdere weken. Verhuur alleen hoofdhuis voor 2 personen, of hoofdhuis + 1 gastenhuis mogelijk op aanvraag.

 


Faciliteiten

  • Zwembad
  • 6 ligbedden
  • Airconditioning (zie omschrijving)
  • Nespressomachine
  • 4 parkeerplaatsen
  • Oven
  • Open haard
  • Vaatwasser
  • Satelliet TV
  • Huisdier toegestaan
  • Internet
  • Wasmachine
  • Droger
  • Ventilatoren
  • Kinderbed
  • Vriezer
  • BBQ
  • Tuin omheind
  • Jeu de boules

Registratienummer: 4* - 22282 MT 112019 2282 00

Marita

Paradijselijke oase met artistieke flair. Elk detail met aandacht en liefde gekozen en uitgevoerd. We konden een heerlijke mix beleven van totale ontspanning en prachtige excursies in de omgeving. De gastvrouw gaf ons tips die we goed konden gebruiken. We zouden altijd terugkomen. De prijs is goed bij gebruik van het hoofdhuis en de gastenverblijven.

Beschikbaarheid en prijzen

  • Bezet
  • Vrij te reserveren

Klik in de kalender op de gewenste startdatum van uw vakantie en kies rechts het aantal vakantie weken. U ziet dan rechtsonder de huurprijs van deze villa voor de door u gewenste weken.

Prijsopgave

Aankomst datum {{ pricing.arrivalDate }}

Vertrek datum {{ pricing.departureDate }}



{{ price.label }}

{{ price.label }} {{formatMoney(price.value)}}

Boek nu

Prijs op basis van 2 volwassenen. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief bijkomende kosten.

Omgeving

Grasse 1667

De hoofdstad van de parfumindustrie is omringd door heuvels met prachtige bloemenvelden, het ligt op 15 km van de zee en het omringende landschap is prachtig met bv. De Gorges du Loup, het Lac de St. Cassien en de vele leuke dorpjes. Grasse zelf heeft een prachtige binnenstad met vele winkeltjes en restaurants. Op culinair gebied heeft u vele mogelijkheden rondom Grasse. Ten noorden van Grasse ligt een ruig berglandschap.Ten westen van Grasse liggen de kleine dorpjes temidden van de bossen, zoals Tignet, Cabris (zeker een bezoek waard) en Peymeinade. En ten zuiden, Valbonne, Mougins.

Reviews

Marita

20-09-2022

10

Paradijselijke oase met artistieke flair. Elk detail met aandacht en liefde gekozen en uitgevoerd. We konden een heerlijke mix beleven van totale ontspanning en prachtige excursies in de omgeving. De gastvrouw gaf ons tips die we goed konden gebruiken. We zouden altijd terugkomen. De prijs is goed bij gebruik van het hoofdhuis en de gastenverblijven.

Familie R. aus der Schweiz, August 2019

23-01-2022

10

"Het was heerlijk in jullie verzorgde woning, een echt stukje paradijs. Ik was vooral onder de indruk van je dromerige tuin. We hebben allemaal heerlijke vakanties doorgebracht en mooie herinneringen mee naar huis genomen. Bedankt voor je vertrouwen..."

Familie R.D. aus der Schweiz, August 2020

23-01-2022

10

Bedankt dat we je "paradijs" mochten gebruiken, het was mooi, ontspannend en uitzonderlijk harmonieus. Uw tuin is prachtig en uw liefdevol ingerichte huis is een echt pareltje.

Familie V. aus Österreich

04-07-2019

10

De vakantie was fantastisch. Dit huis is absoluut aan te bevelen. We zullen zeker weer boeken.

Piet Hooft

23-08-2018

10

Heerlijk onthaal van een super lieve eigenares! Prachtige villa op prachtige locatie. Enige minpunt is geen airco. Anders was het perfect. De luxe en rust zijn zalig. Toch dichtbij winkels genoeg. Op 15 km van Cannes voor toffe activiteiten en vlakbij Provençaalse markten en prachtige dorpen. De ligging van de bijgebouwen voor de zoon met zijn vriendin zijn fantastisch. Ook leuk dat onze honden zo welkom waren. De eigenares is een echte dierenvriend! We komen terug. Zeker weten.

Familie E. aus Deutschland

19-10-2016

10

Het huis is zeer persoonlijk en prachtig ingericht. Alles was zeer schoon en we werden vriendelijk door de beheerder verzorgd. Met de cabrio, hebben wij erg leuke uitstapjes gedaan. Door de slaapkamers als kleine huisjes in te delen heeft men veel privacy, dat is zeker voor een vakantie met iets oudere kinderen van voordeel. Al met al een van de beste vakanties hebben we gehad met onze familie.

Beoordeling
Grasse 1667
10 10 6
Grasse 1667