0

Lorgues 1870

Vanaf: € 2.293 tot € 3.156

Over dit vakantiehuis

  • 4 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • 9 Personen

Lorgues. Zeer ruime 180 m2 villa voor 9 personen met prachtig uitzicht op het nabijgelegen dorp en de omliggende heuvels. Het is geheel omheind en afgesloten met een elektrisch toegangshek. De kinderen kunnen zich aan die kant leuk vermaken met trampoline, schommel en in en rond de kleine houten hut. Daarnaast is er voor oud of jong ook nog een pingpong-tafel. 2024: i.v.m. planning van werkzaamheden kunnen we de beschikbaarheid van deze villa begin 2024 open zetten op de site.

Het grondstuk van 2800 m2 biedt een fraai uitzicht op het historische dorp Lorgues, het Mauresgebergte en de Esterel. Het is geheel omheind en afgesloten met een electrisch toegangshek. Daarbinnen zijn er vooral aan de noordzijde, waar ook de carport is voor 2 auto’s, diverse mediterraanse planten en struiken en de voor deze omgeving zo kenmerkende olijfbomen. Een jeu-de-boules baan maakt de Provençaalse sfeer compleet. Kinderen kunnen zich aan die kant leuk vermaken met trampoline, schommel en in en rond de kleine houten hut. Daarnaast is er voor oud of jong ook nog een pingpong-tafel. Aan de zuidzijde van het terrein zijn over de hele breedte van het huis twee grote terrassen. Een daarvan rond het iets lager gelegen 4 x 9,5 m zwembad met ligstoelen en parasols ; het andere ruime terras ligt direct vòòr het huis, en beschikt over een mooie lounge-set. Onder het overdekte deel van het terras bevindt zich de de buitenkeuken, inclusief plancha. Voldoende parkeergelegenheid voor zeker 3-4 auto’s.

Interieur

Zodra u deze gerenoveerde villa binnenstapt, met een woonoppervlakte van maar liefst 180 m2, verdeeld over 2 niveau’s, zal het u misschien opvallen dat de toegepaste materialen met uiterste zorg zijn gekozen. Via de hal kom je in de gecombineerde living met comfortabele zithoek, eetkamer en open keuken (75 m2), die toegang geeft tot het zuidelijke terras. Keuken en bijkeuken zijn volledig uitgerust met alle moderne apparatuur, waaronder vaatwasser, Senseo, keramische kookplaat, wasmachine en droger en diverse klein-huishoudelijke apparaten. Qua audiovisuele uitrusting is er een flatscreen TV (geen Nederlandse kanalen), HiFi en CD/ DVD. Voor de liefhebbers is er zelfs een piano. Het huis beschikt over 4 slaapkamers, 3 badkamers en een gastentoilet. BEGANE GROND: Slaapkamer voor 3 personen met een tweepersoons bed (matras 160x200 cm) en een extra bed van 90x200 cm. In verband met de privacy is dat 3e bed wellicht het beste geschikt voor een kind. Verder beschikt deze kamer over een TV, airconditioning (op aanvraag) en een en-suite badkamer (douche, wastafel). VERDIEPING : Hier vinden we allereerst de zeer ruime hoofdslaapkamer met een dubbelbed (matras 160x200 cm), compleet met dressing en annex badkamer (ligbad, aparte douche, wastafel en WC). De derde en vierde slaapkamer, beide ook weer met een tweepersoons matras van 160x200cm, delen de badkamer met douche, wastafel en toilet. Alle 160x200 cm matrassen zijn voorzien van een dekbed van 200x200 cm. Aanwezig voor kleine kinderen: opvouwbaar babybed met matras en een hoge kinderstoel. Bijzonderheden: Waarborgsom € 750,-. Eindschoonmaak € 150,-. Tussenschoonmaak op aanvraag. Huur bed- en badlinnen op aanvraag € 25,- per persoon per wissel, éénmalige verstrekking. Badlakens zwembad zelf meenemen. Airconditioning (in 1 slaapkamer) op aanvraag € 70,-. Toeristenbelasting € 1.65 per persoon per dag (+18 jaar). Huisdieren niet toegestaan. Internet beschikbaar (draadloos). Voor de maanden Juli en Augustus geldt een minimale verhuur van 2 weken, bij 1 week reservering geldt er een toeslag van € 100.


Faciliteiten

  • Zwembad
  • 6 ligbedden
  • Airconditioning (zie omschrijving)
  • Zwembadomheining
  • Koffiemachine
  • 3 parkeerplaatsen
  • Oven
  • Open haard
  • Vaatwasser
  • Televisie
  • Internet
  • Wasmachine
  • Droger
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Vriezer
  • BBQ
  • Tuin omheind
  • Tafeltennistafel
  • Jeu de boules

Registratienummer: 022981 MT 112022 2981 00

M Zonneveld

Heerlijke vakantie gehad in een prachtig huis. Schoon en het ontbrak ons aan niets. Heerlijk overdekt terras met een supergoede plancha. Een aanrader voor iedereen

Beschikbaarheid en prijzen

  • Bezet
  • Vrij te reserveren

Klik in de kalender op de gewenste startdatum van uw vakantie en kies rechts het aantal vakantie weken. U ziet dan rechtsonder de huurprijs van deze villa voor de door u gewenste weken.

Prijsopgave

Aankomst datum {{ pricing.arrivalDate }}

Vertrek datum {{ pricing.departureDate }}



{{ price.label }}

{{ price.label }} {{formatMoney(price.value)}}

Boek nu

Prijs op basis van 2 volwassenen. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief bijkomende kosten.

Omgeving

Lorgues 1870

Lorgues is een van die typische Provençaalse plaatsjes; een plaatsje waar u heerlijk kunt genieten van de Provençaalse sfeer. Haar kleine, smalle straatjes en de prachtige oude gebouwen maken van Lorgues een plaatsje waar u gerust uren rond kunt kijken. Tijdens de zomermaanden is er iedere week weer een markt, waar u aan het juiste adres bent voor allerlei regionale specialiteiten. Een bezoekje aan dit mooie plaatsje is meer dan de moeite waard. Bovendien is dit plaatsje een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Var. De wellicht mooiste golfbaan van Frankrijk; St. Endreol ligt op ca 25 minuten rijden. De stranden van St. Tropez en Ste. Maxime liggen op ca. 45 km.

Reviews

M Zonneveld

19-09-2023

8

Heerlijke vakantie gehad in een prachtig huis. Schoon en het ontbrak ons aan niets. Heerlijk overdekt terras met een supergoede plancha. Een aanrader voor iedereen

Fischer

06-09-2023

10

De villa is erg mooi, ingericht naar een hoge standaard en schoon. De locatie is geweldig, net buiten Lorgues met een steile toegangsweg meer geschikt voor kleine auto's. De WiFi in het huis is vrij zwak en je hebt alleen volledige ontvangst in de keuken en woonkamer. De beheerder ter plaatse wordt ten zeerste aanbevolen, is bekwaam en vriendelijk. Ze is ook op elk moment beschikbaar en zal onmiddellijk helpen als er problemen zijn. Al met al hebben wij een hele leuke vakantie gehad.

Familie P. & M.

07-08-2023

10

Met z'n negenen hebben we zojuist twee heerlijke weken vakantie in dit huis kunnen doorbrengen en daarom willen we voor toekomstige huurders graag een paar dingen noemen: Het huis: Het huis is ruim en bovendien zeer smaakvol en waardevol ingericht. Alles wat je nodig hebt is al in huis, dus je hoeft niet echt iets mee te nemen. Zelfs een wasmachine, een droger en een strijkijzer zijn in het huis te vinden en zijn van hoge kwaliteit. Ook in de keuken ontbreekt eigenlijk niets. Er is zelfs een zij-/zijkoelkast met ijsblokjesbereiding in huis. Het zwembad is groot genoeg en wordt twee keer per week schoongemaakt.We hebben het zwembad intensief gebruikt bij temperaturen tot 40°. Er zijn ook andere werkgelegenheid bij het huis, zoals een tafeltennistafel, een jeu-de-boulesbaan en een grote plancha-grill in het zitgedeelte buiten. Over het algemeen ziet het huis er veel waardevoller uit dan op de foto's! De plaats: Het centrum van Lorgues is te voet in ongeveer 15 minuten te bereiken en is een schattige Provençaalse plaats met veel restaurants, kronkelende straatjes, oude gebouwen en veel livemuziek. Hier kunt u een gezellige avond doorbrengen met een goede maaltijd of een glas wijn. Winkels, apotheken etc. zijn er in overvloed en sommige supermarkten zijn zelfs op zondag open. Over het algemeen voelden we ons zeer comfortabel in Lorgues. De beheerder: De beheerder is ook erg beleefd en voorkomend, ze was altijd beschikbaar en kon al onze wensen vervullen. Over het algemeen voelden we ons zeer comfortabel en konden we genieten van ons verblijf van twee weken in Zuid-Frankrijk. We kunnen een verblijf in het huis dan ook alleen maar aanraden!

Patrick Van Malderen

18-07-2023

8

Met dank aan de steeds bereikbare en behulpzame Anna de contpersoon ter plaatse. Leuke accommodatie, doch airco op verdiep zou geen overbodige luxe zijn

Sabine

30-08-2022

10

We hebben een geweldige vakantie gehad in een kindvriendelijk, schoon en mooi huis. We hebben niets gemist. We waren vooral tevreden over de service ter plaatse. Nadat de oven kapot was gegaan, werd deze de tweede dag vervangen. Dat was geweldig!

Peter-Mario van Beem

08-10-2021

10

Dit huis is uitstekend qua ligging en uitrusting en een aanrader. Het is gelegen op een berghelling nabij het Chateau de Berne (een bezoek daar is zeer aan te raden) op een rustige locatie en u heeft vanaf het zeer ruime terras een prachtig uitzicht over het stadje Lorgue. We hebben echt genoten van de tijd daar en voelden ons zeer comfortabel. De zeer goede beheerder ter plaatse heeft zeker haar deel gedaan, want ze was altijd erg behulpzaam en vriendelijk aan onze zijde. Ook de oplevering van het huis bij aankomst en vertrek verliep zeer prettig en probleemloos. Het huis is zeker een aanrader en is zeer geschikt voor meerdere personen. Door het grote aantal verschillende zitmogelijkheden in de buitenruimte kunt u heerlijk ontspannen en samen tijd doorbrengen aan een zeer grote tafel met een overkapping op het terras.

de bruecker-de kerepel

01-09-2021

9

Met de ganse familie een zeer fijne vakantie gehad in een prachtig huis !

Esther

26-07-2020

10

Fantastische villa, fijne tijd gehad met veel comfort.

Olivier

18-08-2019

10

Een prachtige villa, met al het nodige comfort. Prijs Kwaliteit echt een aanrader. We hebben hier een fantastische vakantie gehad. In de keuken is echt alles aanwezig wat je nodig hebt (wat niet altijd overal het geval is) Zeer netjes overal, zowel het huis, de tuin, de badkamers, zwembad, ... De ligging is echt zalig, Het huis ligt op een bergtop waardoor er een zeer mooi zicht is + het ligt op anderhalve km van het dorpje Lorgues waardoor de plaatselijke markt op dinsdag eens de moeite waard is om te voet te doen. Ook de eigenaars of de persoon die daar aanwezig was tijdens aankomst was zeer vriendelijk en legde alles zeer goed uit. Als ik toch enige puntje van kritiek mag geven is, dat er maar in één kamer airco aanwezig is, waardoor het niet altijd makkelijk slapen is tijdens zeer warme nachten. Maar dit is natuurlijk grote luxe en is echt het enige minpunt, en weegt niet op tegenover al de rest. Het was een top ++++ huis, en komen hier zeker vroeg of laat terug!

Beoordeling
Lorgues 1870
9.4 9.4 9
Lorgues 1870