0

Plan de la Tour 1670

Vanaf: € 2.568 tot € 3.786

Over dit vakantiehuis

  • 3 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • 6 Personen

Zeer sfeervolle familievilla met privé zwembad op loopafstand van het leuke dorp Plan de la Tour. Rustig gelegen op een ruim terrein (2500m2) in het achterland van het gezellige Sainte Maxime. De villa wordt verhuurd voor max. 6 personen.

De villa biedt een fraai buiten gebeuren. Mooie tuinmeubelen verdeeld over drie terrassen en het zwembad. Het overdekte terras, bij de woonkamer, is voorzien van gezellige lounge set. Bij het pool house is eveneens een loungeset en een eettafel met 8 stoelen. In het pool house is een vaste barbecue, toilet en ijskast. Aan de achterkant van de villa is ook nog een terras met eettafel. Het zwembad meet 10 x 5 meter en is voorzien van 4 ligbedden en 2 ligstoelen. Er is ook een buitendouche bij het zwembad. De vlakke tuin is grotendeels voorzien van gras. De villa ligt op 5 minuten loopafstand van het dorp, dus in de ochtend stokbrood en croissants halen en in de avond lopend naar de vele goede restaurants.

Interieur

De sfeervolle living met comfortabele zitmeubelen heeft een grote open haard. Er is een LCD TV met satelliet (NL en BE kanalen) en een DVD speler aanwezig. In het verlengde van de living vindt u een eettafel voor ca 8 personen. De open keuken is voorzien van allerlei apparatuur waaronder een vaatwasser en oven. In een aparte ruimte is de wasmachine en droger. De villa beschikt over 4 comfortabele slaapkamers en 3 badkamers. Er zijn 3 slaapkamers met elk 2 1-persoonsbedden van 0,90x2,00 en er is een tweepersoonsbed van 1,80-2,10. Bijzonderheden: Eindschoonmaak 180 euro. Linnenpakket 28 euro pp Waarborgsom 600 euro. Geen huisdieren. Wifi aanwezig. De villa is niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar.


Faciliteiten

  • Zwembad
  • 4 ligbedden
  • Nespressomachine
  • 2 parkeerplaatsen
  • Oven
  • Open haard
  • Vaatwasser
  • Satelliet TV
  • Internet
  • Wasmachine
  • Droger
  • Loungeset
  • Vriezer
  • BBQ

Sandra

Prachtig huis, van alle gemakken voorzien, we hebben een mooie vakantieweek gehad!

Beschikbaarheid en prijzen

  • Bezet
  • Vrij te reserveren

Klik in de kalender op de gewenste startdatum van uw vakantie en kies rechts het aantal vakantie weken. U ziet dan rechtsonder de huurprijs van deze villa voor de door u gewenste weken.

Prijsopgave

Aankomst datum {{ pricing.arrivalDate }}

Vertrek datum {{ pricing.departureDate }}



{{ price.label }}

{{ price.label }} {{formatMoney(price.value)}}

Boek nu

Prijs op basis van 2 volwassenen. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief bijkomende kosten.

Omgeving

Plan de la Tour 1670

Plan de la Tour is een klein, gezellig en authentiek plaatsje omgeven door wijngaarden en dennen- en eikenbossen. Er zijn een aantal goede restaurants en wijn cooperatieven. In de omgeving heeft u prachtige vergezichten over de heuvels en de wijngaarden. En toch dichtbij het bruisende leven van St. Tropez en Ste Maxime.

Reviews

Sandra

09-08-2022

10

Prachtig huis, van alle gemakken voorzien, we hebben een mooie vakantieweek gehad!

Markus & Sonia

13-10-2021

9

Geweldig huis met prachtige omgeving met zwembad, uitgebreide uitrusting en alles wat je nodig hebt op vakantie. We voelden ons zeer comfortabel en ontspannen goed. Hier en daar zouden bepaalde kleine dingen aan het huis nog eens vernieuwd moeten worden. De on-site ondersteuning van het property management was niet geheel bevredigend en we kregen geen belangrijke informatie. Het zou daarom zeker handig zijn als er een informatiemap in huis zou zijn,

Zonneveld

15-09-2020

8

Heerlijk huis. Nergens aan misgegrepen. Als verbeterpuntjes het volgende: Wifi- signaal is te zwak. Verlichting zwembad deed het niet. Verder een plek die ik iedereen zou aanraden

Kris Van Den Bremt

20-08-2020

8

Wij hebben enorm genoten van de mooie villa. De villa straalt een zekere rust uit, is ideaal gelegen en biedt meer dan voldoende ruimte en comfort. De buitenbeleving is super door de mooie terrassen, poolhouse en de buitenkeuken met bbq. Enig minpuntje, en toch iets waar we bij het boeken van een volgende villa gaan op letten, is het ontbreken van airco. Gedurende de warme zomermaanden is het echt heel moeilijk om de ruimtes in huis koel te houden wat vooral bij het slapen een nadeel was.

Familie aus BW

26-09-2019

10

Geweldige, ruime villa, waarin u zich onmiddellijk op uw gemak en thuis voelt. Wanneer we voor zaken gingen, hadden we het gevoel dat we hier veel meer tijd moesten doorbrengen. We hebben hier een heerlijke, ontspannen week gehad en hadden graag langer willen blijven. We kunnen de villa volledig aanbevelen!

Familie aus Hessen

18-07-2019

10

Geweldig huis in het mooie stadje Plan de la Tour. We werden begroet door de conciërge erg leuk en genoten erg van de twee weken. Het huis is comfortabel en smaakvol ingericht, alles was zeer schoon en het grote zwembad is ideaal. We hebben vooral genoten van de ruime lounge met de kleine buitenkeuken.

Kentie

18-08-2017

10

Villa krijgt een 10! Alleen de buitenkeuken viel wat tegen met name de bbq. Deze is niet zoals het moet zijn en dat is jammer omdat wij deze veel hebben gebruikt. Maar dat is ook het enige minpuntje.

Natalie

03-08-2017

10

Een zeer mooi huis, stijlvol ingericht, rustige omgeving, een zeer mooie planten - met inbegrip van de schaduwrijke bomen bij het zwembad. We hadden twee zeer ontspannende weken in juli.

Britta Kramer Larsen

24-10-2016

8

We zijn zeer gastvrij en zeer vriendelijk ontvangen. Zeer aardige beheerster. Mooi huis en de omgeving. Mooi zwembad met veel zon. Rustige ligging, prive. Plan de la Tour ligt op slechts een klein stukje lopen. We hebben van onze vakantie genoten.

Marly Kimmel

03-08-2016

9

Super heerlijk huis waar we met pijn in ons hart weer na twee heerlijke weken vertrokken!

Beoordeling
Plan de la Tour 1985
9.6 9.6 9
Plan de la Tour 1985