Veelgestelde vragen

Van harte welkom op de website van Vacancesprovence.nl! Wij hebben getracht om onze website voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken. In een paar eenvoudige stappen kunt u uw perfecte vakantie zoeken, boeken en bevestigen. Nadat u uw boeking op de website heeft gemaakt zal de boeking door VacancesProvence.nl binnen enkele dagen worden bevestigd aan u.

 

 

Veel gestelde vragen

Toon alles / Verberg alles

Is Vacances Provence aangesloten bij een garantiefonds

Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. De garanties van SGR beperken zich tot op de Nederlandse markt aangeboden en afgesloten reisovereenkomsten.

Welke informatie krijg ik nadat de boeking definitief is

Zodra de boeking definitief is krijgt u per email een boekingsbevestiging en factuur. Na betaling van de totale reissom ontvangt u ca 3 weken voor vertrek een reisdocument met het adres van de villa en de gegevens van de contactpersoon ter plekke.

Wanneer is de boeking definitief

Zodra u een boeking heeft gedaan via internet, krijgt u van ons een email met een ordernummer. Wij gaan uw boeking doorsturen naar de eigenaar. Na akkoord van de eigenaar, meestal binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons de boekingsbevestiging en factuur per email. 

Welke betalingsmogelijkheden zijn er

Betaling is mogelijk per bankoverschrijving of contant.

Hoe kan ik een boeking maken

Via onze website

Klik op boeken op de huisbeschrijvingspagina.
Selecteer de gewenste week en vul het formulier verder in met uw persoonlijke gegevens.
Vul uw gegevens in en klik op 'controleren boeking'.
Controleer alle gegevens en maak een definitieve boeking door te klikken op 'Definitieve boeking'.
Uw boeking wordt online en via e-mail bevestigd.

Kan ik na een boeking de overeenkomst kosteloos opzeggen

Een bevestigde boeking is definitief en kan niet worden herroepen. De Wet Koop op afstand, in het bijzonder de daarin gegeven bedenktermijn van 14 werkdagen, geldt niet voor reizen afgesloten via internet. In deze wet wordt een uitzondering gemaakt voor de toeristische sector wegens het specifieke karakter van de geleverde diensten, in aansluiting op de Europese richtlijn betreffende de verkoop op afstand, die eveneens in een uitzondering voorziet voor diensten betreffende logies.

U wilt een klacht indienen

1. Klachten tijdens het verblijf dienen uiterlijk binnen 24 uur schriftelijk of in andere passende vorm bij VP te worden ingediend, zodat VP passende maatregelen kan nemen. Als de klacht niet bevredigend wordt beantwoord, dient de huurder uiterlijk binnen 4 weken na terugkomst in Nederland de klacht per email bij VP in te dienen onder vermelding van alle ter zake doende gegevens. Email adres: info(at)vacancesprovence.nl

 

2. Indien de huurder zich niet houdt aan de termijn die zijn gesteld in lid 1 van dit artikel, verwerkt hij zijn recht op schadevergoeding, een en ander voor zover reeds enig recht op schadevergoeding bestaat.

 

3. De Huurder is steeds gerechtigd zijn grieven middels een klacht aan VP voor te leggen zowel voor als na het boekingsproces, voorafgaand aan de reis. VP dient een klacht steeds adequaat en met bekwame spoed te behandelen, in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht. Klachten kunnen per email worden verstuurd aan: info@vacancesprovence.nl

 

Wat is de betekenis van de 4 categorien

De indeling van de villa's in 4 categorien (van 2 tot 5 sterren) is door ons gemaakt op basis van onze eigen inspectie. Vakantiehuizen met minder dan 2 sterren worden door ons niet aangeboden. Een vakantievilla met een zeer goede prijs/kwaliteits verhouding kan om die reden ook in een hogere categorie zijn ingedeeld.

 

 

 

*****:

Riante, luxe accommodaties van hoog niveau. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd, omdat er véél voor nodig is om vijf sterren te verdienen.

 

****

Luxe verzorgde accommodaties ofwel goed verzorgde inrichting voor het alledaagse comfort met een fraaie ligging

 

***

Verzorgde, vriendelijke accommodaties, voorzien van het gewone, alledaagse comfort. Een verblijf waar u zich onmiddellijk thuisvoelt.

 

**

Veelal landelijk gelegen accommodaties, voorzien van een comfortabele inrichting, en u bent met redelijk comfort tevreden.