0

Lorgues 1171

Vanaf: € 2.689 tot € 4.049

Over dit vakantiehuis

  • 4 Slaapkamers
  • 4 Badkamers
  • 6 Personen

Lorgues. Mooie luxe villa met prive-zwembad een met hoogwaardig (stil) airco-systeem (optie), gelegen op een royaal bosrijk privé-terrein, voor 6 volwassen en eventueel 2 (kleine) kinderen. Nieuw: Nu met zonnepanelen en met laadpaal voor elektrische auto's. AANBIEDING: Kortingen in mei en juni.

De villa is stijlvol ingericht. Er is een separaat gastenverblijf voor 2 personen. De tuin (4500M2) met verschillende plateaus (restangues) is met inheemse plantensoorten aangelegd en goed onderhouden en van automatische bewateringsysteem voorzien. De verschillende terrassen (320M2) staan vol met fraaie planten o.a. lavendel en oleanders en er zijn 2 ruime koele patio’s. Vanuit de keuken en de woonkamer is er direct toegang tot het terras, aangelegd over de gehele lengte van de villa. Op het terras staat luxe tuinmeubilair (2 banken en diverse luxe zitstoelen)  en er is een Plancha (Grillplaat verwarmd door gas). Er zijn 2 eettafels buiten voor 6-8 personen, beiden overdekt in de schaduw.

Het privé zwembad meet 8x4 meter en ligt iets lager dan de villa. Bij het zwembad is ook een zonneterras met 6 houten ligbedden (met parasols) met daarnaast 2 zit-fauteuils. Daarnaast zijn er nog 3 houten ligbedden (met parasols) op het terras boven.  Het water wordt helder en schoon gehouden via een zogenaamde electrolyse pomp. Dit betekent dat het water licht zoutig aanvoelt. Het water voelt daarmee zachter aan vergeleken met een chloor zwembad en is helderder van kleur. 

Het huis is voorzien van zonnepanelen en een laadstation voor elektrische auto's.

Interieur

De villa is sfeervol ingericht met o.a.een comfortabele zithoek bij de openhaard. De TV is voorzien van Chromecast met directe verbinding tot de Nederlandse TV (bijvoorbeeld Ziggo, NPO+, KPN ITV, etc), Belgische TV (VRT-app), Netflix en PrimeTV. In het verlengde van de living is de prachtige keuken met als centraal punt een Lacanche fornuis. Een feest voor elke kookliefhebber. Daarnaast is de keuken voorzien van luxe keukenapparatuur (o.a. een espressomachine en vaatwasser), ruime hoeveelheid  pannen, bestek, borden, etc van hoge kwaliteit.  De villa is ruim van opzet met 250m2 woonoppervlakte.

De villa beschikt over 3 slaapkamers en 4 badkamers. In de villa zelf zijn 2 slaapkamers met beiden een en-suite badkamer. De ruime master bedroom heeft een tweepersoonsbed (180x200) en een luxe badkamer, douche,wastafels en toilet. Slaapkamer 2 heeft ook een tweepersoonsbed (180x200) en een badkamer met douche en toilet. De slaapkamers grenzen niet aan elkaar.

Slaapkamer 3 met en-suite badkamer bevindt zich in een separate studio. Dit gastenverblijf biedt een comfortabele slaapkamer met een tweepersoonsbed (180x200). De badkamer bevat een douche en WC.

Eventueel kan gebruikt worden gemaakt van een 4e slaapkamer in het huis voor de kinderen (stapelbed).

Iedere slaapkamer (inclusief de studio) is voorzien van een hoogwaardig airconditioning systeem (heel stil) en de woonkamer heeft 3 units, waardoor het huis zelfs midden in de zomer koel blijft. De airconditioning wordt als optie aangeboden. Waschmachine aanwezig.

De omgeving:

Lorgues staat bekend om haar grote Provençaalse weekmarkten, het Michelinster truffle-restaurant Bruno en Chateau Berne verderop in het bos. Een verblijf in Villa Beaumes betekent een verblijf temidden van leuke Provençaalse dorpen die in de periode juli-augustus veel organiseren zoals brocantes en feesten met live-muziek. Het centrum van Lorgues is te voet bereikbaar op 3 km. Villa Beaumes is een ideale uitvalsbasis voor alle genoegens die de Provence (Gorges du Verdon, het lac de St. Croix, Tourtour, Grasse, etc ) te bieden heeft. De Côte d’Azur (Cannes, Antibes, St Tropez) en het strand (Frejus, Saint-Maxime) is makkelijk bereikbaar per auto. Er zijn vele mooie golfbanen in de buurt (o.a. Golfbaan Roquebrune).

Het huis ligt op een uur afstand van de airports Nice, Marseille en Toulon en op 20 minuten afstand stopt de trein in Les Arcs.

Bijzonderheden: Eindschoonmaak € 225. Tussenschoonmaak € 100. Hoogwaardig Linnenpakket (Egyptisch katoen) € 30 pp . Waarborgsom: € 800. Huisdieren niet toegestaan. Glasvezel internet aanwezig. Zwembadverwarming vanaf mei t/m oktober incl. (25 graden). Oplaadpunt voor elektrische auto's beschikbaar €50 per week (inclusief 200 KWH op zonnepanelen of 100 KWH op het net).


Faciliteiten

  • Verwarmd zwembad
  • 9 ligbedden
  • Airconditioning hele huis
  • Zwembadalarm
  • Koffiemachine
  • 4 parkeerplaatsen
  • Oven
  • Open haard
  • Magnetron
  • Vaatwasser
  • Satelliet TV
  • Internet
  • Wasmachine
  • Loungeset
  • Vriezer
  • Oplaadpaal
  • BBQ

B.Wirth

Al met al is de prijs/prestatieverhouding van de villa zeer goed! Ik kan een vakantie daar alleen maar aanraden.

Beschikbaarheid en prijzen

  • Bezet
  • Vrij te reserveren

Klik in de kalender op de gewenste startdatum van uw vakantie en kies rechts het aantal vakantie weken. U ziet dan rechtsonder de huurprijs van deze villa voor de door u gewenste weken.

Prijsopgave

Aankomst datum {{ pricing.arrivalDate }}

Vertrek datum {{ pricing.departureDate }}



{{ price.label }}

{{ price.label }} {{formatMoney(price.value)}}

Boek nu

Prijs op basis van 2 volwassenen. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief bijkomende kosten.

Omgeving

Lorgues 1171

Lorgues is een van die typische Provençaalse plaatsjes; een plaatsje waar u heerlijk kunt genieten van de Provençaalse sfeer. Haar kleine, smalle straatjes en de prachtige oude gebouwen maken van Lorgues een plaatsje waar u gerust uren rond kunt kijken. Tijdens de zomermaanden is er iedere week weer een markt, waar u aan het juiste adres bent voor allerlei regionale specialiteiten. Een bezoekje aan dit mooie plaatsje is meer dan de moeite waard. Bovendien is dit plaatsje een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Var. De wellicht mooiste golfbaan van Frankrijk; St. Endreol ligt op ca 25 minuten rijden. De stranden van St. Tropez en Ste. Maxime liggen op ca. 45 km.

Reviews

B.Wirth

06-06-2023

10

Al met al is de prijs/prestatieverhouding van de villa zeer goed! Ik kan een vakantie daar alleen maar aanraden.

Karin Witkamp

28-06-2022

10

Heerlijk huis. Zeer complete inrichting en een geweldige keuken.

Caroline

17-07-2014

Onze vakantie in dit huis was geweldig. Het huis is van alle gemakken voorzien en mooi ingericht. Er zijn vele terrassen, zodat je altijd een plek in de zon of schaduw kunt vinden. Prachtige tuin overigens en alles verliep prima! Het huis ligt rustig en iets buiten het dorp, maar je kunt er zeker nog lopend heen (ongeveer 20 minuten lopen). Op dinsdag is er in het dorp een zeer grote markt die het bezoeken echt waard is. Wanneer we nog een keer in deze regio op vakantie gaan zou ik dit huis opnieuw boeken!

van rhee

17-10-2013

Wij hebben een prima vakantie gehad

Beoordeling
Lorgues 1171
9.7 9.7 5
Lorgues 1171