0

Lorgues 1179

Vanaf: € 1.539 tot € 2.493

Over dit vakantiehuis

  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 6 Personen

LORGUES Villa met uitzicht voor 6 personen. Gunstige, pal zuidelijke ligging zwembad, zichtbaar vanaf het terras. Dorp op 1300 m. Deze leuke rustig gelegen Provençaalse villa op een volledig omheind grondstuk , voorzien van een elektrische (met afstandsbediening) toegangspoort.

Leuke rustig gelegen Provençaalse villa op een volledig omheind grondstuk van 1500 m2, voorzien van een elektrische (met afstandsbediening) toegangspoort. Zittend op het terras aan de zuidelijke kant van het huis, of lekker lui liggend op de 6 zonnebedden rond het zwembad, is het echt genieten van een fraai uitzicht op de “Massif des Maures”. De ligging van het 4 x 8 m zwembad is zodanig dat de zon daar de hele dag toegang heeft. Om de watertemperatuur ‘s nachts op peil te houden is zonodig een dekzeil beschikbaar. Het zwembad is beveiligd met een alarmsysteem. Naast het bad ligt een vlak grasgazon waar kinderen heerlijk kunnen ravotten. Twee parasols zorgen voor de nodige schaduw. Olijvenbomen, pijnbomen, oleanders, rozemarijn en vele inheemse planten geven het grondstuk een Provençaals karakter. Het leefpatroon speelt zich voornamelijk af aan de zuidzijde van het huis, waar een gas BBQ staat en ideaal is voor een avond met een prachtige zonsondergang. Wilt u zich even afzonderen, dan kan dat in de schaduw van een boom, of achter het huis, waar ook een ping-pong-tafel staat. Op een koele zomermorgen kunt u een mooie wandeling maken naar het lager gelegen dorpscentrum (op 1300 m afstand) met haar gezellige terrassen, lokale bakker en kleine levensmiddelenzaak. Een sfeervol dorp, ook voor de sportieve vakantieganger, die in het nabij gelegen St. Ferréol park op een Fitness parcours onder schaduwrijke bomen willen joggen. Neemt u gerust uw eigen fietsen mee, die u naast het poolhouse kunt zetten, waar zij niet zichtbaar zijn vanaf de toegangsweg. Binnen het hek is er parkeerplaats voor 2 à 3 auto’s. Honden zijn welkom.

Interieur

Knusse villa met gezellig ingerichte vertrekken, vooral geschikt voor 4-6 personen. Er is airco in woonkamer/keuken. Bijna alle vertrekken, inclusief keuken en WC, zijn uitgerust met vliegen horren, met uitzondering van het raam in de woonkamer en de veranda-deuren. Voor de koude maanden staan in de kamers elektrokachels ter beschikking. De BEGANE GROND is voorzien van grote Travertin-tegels, die in de warmere periodes voor aangename verkoeling zorgen. Indeling: Entree, bijkeuken met wasmachine en droger, een open keuken, voorzien van alle moderne gemakken, zelfs een Nespresso (capsules zelf meenemen) en een L-vormige woon-/eetkamer. Deze loopt over in een overdekte veranda met lage tafel, 4 kuipstoelen en glazen schuifdeuren, toegang biedend tot het terras. Meer dan eens is tijdens een Mistral gebleken hoe aangenaam deze ruimte is. In het deel onder de Vide, kun je je heerlijk terugtrekken in de comfortabele zithoek om van muziek of een film te genieten. Apparatuur: CD-speler met Bluetooth en TV met zo’n 100 buitenlandse kanalen (geen Nederlandse) evenals een DVD-speler. Twee slaapkamers delen een ertussen gelegen badkamer met ligbad/(hand)douche, dubbele wastafel, toilet en haardroger. De ene kamer heeft een 180x220 cm bed (twee matrassen in 1 ombouw). In de andere slaapkamer staan 2 naast elkaar staande eenpersoons bedden van elk 90x190 cm die bijv. voor kinderen uit elkaar kunnen worden gezet. ETAGE: Een individuele slaapkamer, rechts van de Vide, is bereikbaar via de wat steile, smalle houten trap en daarom minder geschikt voor kleine kinderen. Het is een aangenaam rustig vertrek dat twee eenpersoons bedden biedt van elk 90 x 190 cm. Voor de warme weken staat in deze kamer een ventilator ter beschikking. Tenslotte ligt er aan de ingangszijde van het huis een gastentoilet, voorzien van een douche en (mini)wastafel. Op aanvraag beschikbaar: houten kinderbed met matras, opvouwbaar babybed en 2 hoge kinderstoelen. Bijzonderheden Waarborgsom € 700,-. Eindschoonmaak verplicht € 140,-. Huur bed-/bad linnen, inclusief badlaken zwembad € 30,- p.p. (eenmalige verstrekking). Tijdens Juli/Aug bij voorkeur 2 weken. Verwarming op aanvraag (Maart, April, Mei) € 50,- per week. Airconditioning woonkamer/keuken op aanvraag € 120,- per week. Huisdieren op aanvraag € 50,- per week. Draadloos internetten aanwezig in het hele huis en de veranda. In de koudere maanden zoals april en tot eind oktober kan zwembadverwarming worden toegevoegd voor 200€. Vanaf eind oktober tot eind maart is het zwembad gesloten.

De toeristenbelasting kan in sommige gevallen te hoog worden weergegeven. Dit hangt af van de periode en het aantal personen in de groep. In dergelijke gevallen corrigeren wij de bedragen achteraf voor u. Exacte bedragen kunnen ook vooraf bij ons worden aangevraagd. Vermeld de periode, het aantal personen in de groep en hoeveel van hen ouder zijn dan 18 jaar.


Faciliteiten

  • Verwarmd zwembad
  • 5 ligbedden
  • Airconditioning (zie omschrijving)
  • Zwembadalarm
  • Nespressomachine
  • 2 parkeerplaatsen
  • Oven
  • Vaatwasser
  • Nederlandse televisiekanalen
  • Huisdier toegestaan
  • Internet
  • Wasmachine
  • Ventilatoren
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Vriezer
  • BBQ
  • Tuin omheind
  • Tafeltennistafel
  • Jeu de boules

Bettina Kuhlmann

Het was helemaal geweldig voor ons jonge gezin van vier. Het vakantiehuis bood ons alles wat we nodig hadden. Ondanks het nogal wisselvallige weer eind oktober hebben onze jongens veel plezier gehad in het verwarmde zwembad. Ook de correspondentie vooraf met zowel VacancesProvence als de beheerder was heel ontspannen, hartelijk en prettig. We kunnen deze woning alleen maar van harte aanbevelen en zullen zeker nog eens terugkomen.

Beschikbaarheid en prijzen

  • Bezet
  • Vrij te reserveren

Klik in de kalender op de gewenste startdatum van uw vakantie en kies rechts het aantal vakantie weken. U ziet dan rechtsonder de huurprijs van deze villa voor de door u gewenste weken.

Prijsopgave

Aankomst datum {{ pricing.arrivalDate }}

Vertrek datum {{ pricing.departureDate }}



{{ price.label }}

{{ price.label }} {{formatMoney(price.value)}}

Boek nu

Prijs op basis van 2 volwassenen. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief bijkomende kosten.

Omgeving

Lorgues 1179

Lorgues is een van die typische Provençaalse plaatsjes; een plaatsje waar u heerlijk kunt genieten van de Provençaalse sfeer. Haar kleine, smalle straatjes en de prachtige oude gebouwen maken van Lorgues een plaatsje waar u gerust uren rond kunt kijken. Tijdens de zomermaanden is er iedere week weer een markt, waar u aan het juiste adres bent voor allerlei regionale specialiteiten. Een bezoekje aan dit mooie plaatsje is meer dan de moeite waard. Bovendien is dit plaatsje een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Var. De wellicht mooiste golfbaan van Frankrijk; St. Endreol ligt op ca 25 minuten rijden. De stranden van St. Tropez en Ste. Maxime liggen op ca. 45 km.

Reviews

Bettina Kuhlmann

24-10-2023

10

Het was helemaal geweldig voor ons jonge gezin van vier. Het vakantiehuis bood ons alles wat we nodig hadden. Ondanks het nogal wisselvallige weer eind oktober hebben onze jongens veel plezier gehad in het verwarmde zwembad. Ook de correspondentie vooraf met zowel VacancesProvence als de beheerder was heel ontspannen, hartelijk en prettig. We kunnen deze woning alleen maar van harte aanbevelen en zullen zeker nog eens terugkomen.

Coolens

13-07-2023

10

Fantastisch vakantiehuis! Goede ligging op wandelafstand van het dorp. Lekkere restaurants en super vriendelijk. Wij komen zeker nog eens terug!

Broekhuijse

25-08-2022

8

We hebben enorm genoten van dit huis met zwembad. Een week was veel te kort. Heerlijk alle privacy, kids (9 en 4 jaar) konden zich goed vermaken in zwembad. Het huis is van alle gemakken voorzien. Airco niet nodig gehad, ondanks hitte, door ramen en luiken dicht te houden en op juiste moment tegen elkaar open te zetten was het goed te doen. ‘S nachts in slaapkamers was het soms warm, op iedere kamer een ventilator zou daarom fijn zijn. De ligbedden bij het zwembad, zijn aan vervanging toe. En de vaatwasser moet ook nagekeken worden, al het servies kwam er met een flinke witte aanslag uit. Glansspoelmiddel hielp niet. Super ontvangen door de lieve buurvrouw / sleutelbeheerder.

Jos

14-09-2021

9

We hebben wederom een heerlijke vakantie gehad in dit mooie vakantiehuis. Het huis is van alle gemakken voorzien, ligt op loopafstand van het centrum van het dorp, heeft recent een extra douche gekregen, de tuin en zwembad zijn perfect om van het mooie weer te genieten en het uitzicht is prachtig. Hopelijk snel weer een keer hier vakantie vieren.

Catharina

02-08-2020

10

We hebben een fantastische vakantie gehad! Graag komen wij nog eens terug.

Ines

18-07-2019

10

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met onze 2 honden op deze prachtige locatie! Wij komen zeker terug!

An De Roye

03-08-2018

8

wat een schitterende vakantie samen met onze hond. we werden zeer welkom ontvangen, met een snack voor de hond, zelfs daar was aan gedacht. we komen volgend jaar zeker terug.

Familie uit Duitsland

22-09-2017

9

We hebben deze zomer twee prachtige weken in dit huis doorgebracht. Het was perfect voor ons en ook onze twee honden waren zeer welkom.

Alexander

21-09-2017

9

Heerlijk huis in een schitterende omgeving. Geheel nieuw aangelegde tuin met leuk zwembad, (slaap)kamers zijn groot, schoon en goed verzorgd. Eigengemaakte (professionele) kunst door huiseigenare maakt hèt huis af. Heerlijk genoten!

Han Bartholomee

11-09-2014

Prima vakantiehuis. 2x achter elkaar gehuurd. Voorzien van alle luxe en comfort.

Beoordeling
Cotignac 2151
9.7 9.7 6
Cotignac 2151