0

Lorgues 1776

Vanaf: € 2.018 tot € 2.871

Over dit vakantiehuis

  • 3 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • 6 Personen

Lorgues villa voor 6 personen . Deze leuke en vooral ook comfortabele villa met daaraan gekoppeld een zelfstandige studio, samen geschikt voor 6 personen, ligt heerlijk rustig en privé op 3 km afstand van het centrum. De gezellige dinsdagochtend markt in Lorgues is een ware trekpleister voor de hele regio.

Deze leuke en vooral ook comfortabele villa met daaraan gekoppeld een zelfstandige studio, samen geschikt voor 6 personen, ligt heerlijk rustig en privé op 3 km afstand van het centrum van Lorgues. Wijnvelden, olijfgaarden en lieflijke typisch Provençaalse dorpen zoals Cotignac, Tourtour en Villecroze kenmerken de directe landelijke omgeving. De gezellige dinsdagochtend markt in Lorgues is een ware trekpleister voor de hele regio. Ondanks de grootte van het mooi onderhouden grondstuk (bijna 9.000 m2) ligt het huis niet afgelegen. Plekken om buiten te zitten zijn er te over, al of niet overdekt. Daartoe is er het zuidelijk terras, grenzend aan de eetkamer, met lounge-set. Of het ruime terras aan de kopse kant van het huis naast de living waar ook de barbecue (gas) staat. Tijdens heel warme periodes zorgt de plafondventilator en de markies daar voor extra koelte en schaduw. Het terras, compleet met buitendouche, rond het 4 x 10 m zwembad, dat in diepte oploopt van ca. 0.70 naar 1.80 m, is door haar pal zuidelijke ligging ideaal voor zonaanbidders, privacy gewaarborgd. Achter het huis ligt een jeu-de-boules baan. Voor kinderen is er een schommel en een trampoline. Grote steden als Cannes, Nice en Aix-en-Provence, maar ook de kustplaatsen St. Raphaël/Fréjus of de iets noordelijker gelegen Gorges du Verdon en het Lac Ste. Croix liggen allen op minder dan of nauwelijks een uur afstand rijden. Binnen het grondstuk is er, behalve de carport, aanvullende parkeerruimte voor meerdere auto’s.

Interieur

Een van de grote voordelen van dit huis met gastenverblijf is dat alle drie slaapkamers over een eigen badkamer resp. doucheruimte beschikken. Indeling hoofdhuis: Entree met gastentoilet en trap naar de bovenverdieping. Living met zithoek, side-table, fraaie wanddecoratie, flatscreen TV met Nederlandse kanalen en CD-DVD speler. Verder een eetkamer met glazen schuifdeuren die openen naar het zuidelijk terras; een goed uitgeruste individuele keuken met alle benodigde apparatuur, inclusief Nespresso apparaat en een bijkeuken met Amerikaanse koelkast/vriezer combi compleet met ijsblokjesmaker, vaatwasser, wasmachine en droger. In totaal krijgt u de beschikking over maar liefst 3 ovens, waarvan 2 in combinatie met magnetron! De hoofdslaapkamer op de begane grond heeft een tweepersoons bed van 180 x 200 cm en staat in open verbinding met de badkamer (bubbelbad, gecombineerd met douche en dubbele wastafel). De bewoners van deze kamer maken gebruik van het gastentoilet in de gang. Op de bovenverdieping is de tweede slaapkamer met een bed van 160 x 200 cm en annex badkamer (douche, wastafel en toilet). Het gastenverblijf is verbonden aan het hoofdhuis en buitenom bereikbaar. Indeling: Ruime zit-slaapkamer met flatscreen TV (Nederlandse kanalen), een dubbel bed van 180 x 200 cm en een en-suite badkamer (douchecabine, wastafel en WC). Ook biedt deze studio een eenvoudig keukenblok. Alle bedden worden opgemaakt als eenpersoons bed, daarover ligt een tweepersoons sprei. Op speciaal verzoek kan in 1 slaapkamer het bed als tweepersoons worden opgemaakt. Op aanvraag beschikbaar: houten kinderledikantje met spijlen en hoge kinderstoel.

Bijzonderheden: Waarborgsom € 700,-. Verplichte eindschoonmaak € 150,-. Tussentijdse schoonmaak op aanvraag, verplicht bij reservering meer dan 2 weken € 75,-. Huur bedlinnen/handdoeken bad/douche op aanvraag € 25,- p.p. per wissel, eenmalige verstrekking. Verwarming op aanvraag € 70,- per week. Airconditioning (in 3 slaapkamers) op aanvraag € 125,- per week. Gas/water/elektra inbegrepen bij standaard verbruik. Tijdens hoogseizoen minimum huur 2 weken, tenzij tussenweek. Toeslag losse week tijdens Juli/Aug, terwijl meer weken beschikbaar € 130,-. Huisdier in overleg toegestaan. Draadloos internet aanwezig.


Faciliteiten

  • Zwembad
  • 6 ligbedden
  • Airconditioning alle slaapkamers
  • Zwembadalarm
  • Nespressomachine
  • 3 parkeerplaatsen
  • Oven
  • Open haard
  • Magnetron
  • Vaatwasser
  • Satelliet TV
  • Huisdier toegestaan
  • Internet
  • Wasmachine
  • Droger
  • Loungeset
  • Ventilatoren
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Vriezer
  • BBQ
  • Jeu de boules

R.A van den Berg

Prachtige villa we hebben er 3 heerlijke weken gehad en er ontbrak ons aan niets de beheerster Anna is een heel vriendelijke en aardige vrouw,als er wat is dan reageert ze gelijk. Als we weer naar Lorgues gaan dan komen wij zeker terug. René&Jolanda

Beschikbaarheid en prijzen

  • Bezet
  • Vrij te reserveren

Klik in de kalender op de gewenste startdatum van uw vakantie en kies rechts het aantal vakantie weken. U ziet dan rechtsonder de huurprijs van deze villa voor de door u gewenste weken.

Prijsopgave

Aankomst datum {{ pricing.arrivalDate }}

Vertrek datum {{ pricing.departureDate }}



{{ price.label }}

{{ price.label }} {{formatMoney(price.value)}}

Boek nu

Prijs op basis van 2 volwassenen. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief bijkomende kosten.

Omgeving

Lorgues 1776

Lorgues is een van die typische Provençaalse plaatsjes; een plaatsje waar u heerlijk kunt genieten van de Provençaalse sfeer. Haar kleine, smalle straatjes en de prachtige oude gebouwen maken van Lorgues een plaatsje waar u gerust uren rond kunt kijken. Tijdens de zomermaanden is er iedere week weer een markt, waar u aan het juiste adres bent voor allerlei regionale specialiteiten. Een bezoekje aan dit mooie plaatsje is meer dan de moeite waard. Bovendien is dit plaatsje een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Var. De wellicht mooiste golfbaan van Frankrijk; St. Endreol ligt op ca 25 minuten rijden. De stranden van St. Tropez en Ste. Maxime liggen op ca. 45 km.

Reviews

R.A van den Berg

04-07-2023

10

Prachtige villa we hebben er 3 heerlijke weken gehad en er ontbrak ons aan niets de beheerster Anna is een heel vriendelijke en aardige vrouw,als er wat is dan reageert ze gelijk. Als we weer naar Lorgues gaan dan komen wij zeker terug. René&Jolanda

Peter-Mario van Beem

08-10-2021

10

We hebben een heerlijke ontspannen vakantie gehad in dit huis. Het is gelegen in een rustige omgeving en toch niet ver van het stadje Lorgue. Het huis zelf evenals de uitrusting van het huis is uitstekend en laat niets te wensen over. Er zijn verschillende zitjes buiten en het zeer grote zwembad nodigt uit tot verkoeling op elk moment. De ondersteuning ter plaatse was erg goed en erg vriendelijk en behulpzaam. De overdracht van het huis bij aankomst en vertrek was eenvoudig en ongecompliceerd. We voelden ons daar meteen erg op ons gemak. De service van Vacances Provence was ook erg goed en professioneel, gecombineerd met een zeer snelle en goede communicatie. We kunnen dit huis zonder voorbehoud aanbevelen en zullen het zeker weer boeken.

Willem Annevelink

07-09-2020

10

Werkelijk een cadeautje om hier een week te mogen vertoeven. Van alle gemakken voorzien met een complete keuken uitrusting en een heerlijk zwembad. Mooi inrichting en prima bedden.De ontvangst was prima en de uitleg voor het gebruik was uitgebreid. Chapeau. Dit huis c.q mini landgoed voldoet ruimschoots aan alle verwachtingen

Tom

27-07-2020

9

Ons tweede verblijf in dit gezellige huisje. Deze keer hadden we te maken met wat geluid in de buurt, maar normaal gesproken is dit een zeer rustige en ontspannende plek. Lorgues een charmant dorp. En een geweldige gastheer. We komen terug ...

Iris

10-10-2019

10

We hebben een geweldige vakantie gehad in het prachtige vakantiehuis. Vanaf het eerste moment voelden we ons zeer comfortabel. De uitrusting is top. Er ontbreekt echt niets. De keuken is zeer goed uitgerust. De buitenruimte met de buitenkeuken sensationeel. De ontvangst van de conciërge was erg hartelijk. Ze legde alles goed uit en was altijd beschikbaar voor het geval we vragen hadden. De bedden waren zeer comfortabel. Al met al een zeer hoogwaardige apparatuur. Het zwembad is geweldig en is twee keer schoongemaakt. Top. Bedankt voor alles ... we komen terug. :-)

Roland Seeberger

07-10-2018

9

Hoofdgebouw is zeer smaakvol ingericht. Keuken zeer uitgebreid uitgerust. Groot terras met mooie meubels en grote gasgrill. Tuin en zwembad zeer goed onderhouden en leuk. Mini-keuken in het naburige huis is aan verbetering toe. Zeer harmonieuze algemene indruk met veel charme.

Familie Palm

20-08-2018

9

We hebben een fijne vakantie gehad in de maand juli 2018. Het is een heerlijk huis met een mooie buitenkeuken waar we erg van hebben genoten. Vanaf de buitenkeuken is er ook mooi uitzicht op het zwembad. Het heeft ons aan niets ontbroken. In de avonduren lekker gelezen op de lounge set. Goede uitvalsbasis om in de ochtend of in de avond (nacht)marktjes te bezoeken, gezellige uitstapjes te maken naar verschillende (bad)plaatsen of (trap)bootjes te huren. De beheerster ter plekke, Anna, is ook zeer behulpzaam en reageert meteen op de gestelde vragen. We hebben drie weken een top vakantie gehad!!!

HM

09-10-2017

10

Echt geweldig huis en perceel

Tom

24-08-2017

9

Anna wat de perfecte gastvrouw Ze is zo behulpzaam. Huis is erg gezellig en goed uitgerust. We brachten een heerlijke ontspannen tijd in Lorgues.

Beoordeling
Callas 1397
9 9 3
Callas 1397