0

Plan de la Tour 1498

Vanaf: € 2.227 tot € 3.932

Over dit vakantiehuis

  • 4 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • 8 Personen

Prachtig gelegen villa met groot verwarmd zwembad op mooi vlak terrein naast de wijnvelden. Deze villa biedt 100% privacy en ligt op ca 2 km van het leuke dorp Plan de la Tour. Dit charmante, Provençaalse dorpje in het hart van de heuvels is gelegen in de buurt van een aantal gezellige plaatsen in de buurt, zoals Saint Tropez, Grimaud, Ramatuelle of Sainte Maxime.

Via een landelijke weg en de oprijlaan komt u bij de toegangspoort van de villa. Links van de villa ziet u de wijnvelden liggen. Het terrein is 7400 m2 met een mooi groot gazon aan de achterkant van het huis. Hier bevindt zich ook het grote verwarmd zwembad van 12 x 6 meter met een romeinse trap in de hoek van het zwembad. Ondiep gedeelte van 0,80 en diepte van 2.00. Bij het zwembad zijn voldoende ligbedden en er is een douche en WC. Vanaf het terras ziet u het zwembad liggen. Op het terras staat een houten eettafel en een Plancha-BBQ (gas). In de tuin staan onder andere mooie olijfbomen. U hebt hier veel zon en ook veel shaduw.

Interieur

Er is een hoofdhuis met 3 slaapkamers en een bijhuis bij het zwembad met 1 slaapkamer. In de gezellige woonkamer grenzend aan het terras is Sat TV en er is wifi. De keuken is voorzien van afwasmachine, oven, Magimix Nespresso .... Wasmachine en droger aanwezig. Beneden zijn er 2 slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed van 1,80 en 1 met een bed van 1.60 en nog een bedstee (1 persoonsbed). Elk slaapkamer heeft een eigen douche. Boven is nog een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 1,60 met een eigen badkamer met bad. In het bijhuis is een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 1,80 met een eigen badkamer met douche. Bijzonderheden: Linnenpakket te huur voor € 25 per persoon per wissel. Wifi aanwezig. Eindschoonmaak € 200. Waarborgsom € 600. Geen huisdieren. Kinderbed en kinderstoel aanwezig. Zwembad is verwarmd van april t/m oktober.


Faciliteiten

  • Verwarmd zwembad
  • 8 ligbedden
  • Vaste afdekking zwembad
  • Nespressomachine
  • 3 parkeerplaatsen
  • Oven
  • Open haard
  • Vaatwasser
  • Satelliet TV
  • Internet
  • Wasmachine
  • Droger
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Vriezer
  • BBQ
  • Jeu de boules

Registratienummer: 83094 000261 J4

Frans Brands

Top locatie voor een mooie gezinsvakantie. We hebben genoten van een prachtig huis en fantastisch zwembad!

Beschikbaarheid en prijzen

  • Bezet
  • Vrij te reserveren

Klik in de kalender op de gewenste startdatum van uw vakantie en kies rechts het aantal vakantie weken. U ziet dan rechtsonder de huurprijs van deze villa voor de door u gewenste weken.

Prijsopgave

Aankomst datum {{ pricing.arrivalDate }}

Vertrek datum {{ pricing.departureDate }}



{{ price.label }}

{{ price.label }} {{formatMoney(price.value)}}

Boek nu

Prijs op basis van 2 volwassenen. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief bijkomende kosten.

Omgeving

Plan de la Tour 1498

Plan de la Tour is een klein, gezellig en authentiek plaatsje omgeven door wijngaarden en dennen- en eikenbossen. Er zijn een aantal goede restaurants en wijn cooperatieven. In de omgeving heeft u prachtige vergezichten over de heuvels en de wijngaarden. En toch dichtbij het bruisende leven van St. Tropez en Ste Maxime.

Reviews

Frans Brands

13-06-2023

10

Top locatie voor een mooie gezinsvakantie. We hebben genoten van een prachtig huis en fantastisch zwembad!

Bien

09-05-2023

10

Wij zijn een beetje verliefd geworden op dit huis. Zo heerlijk.

Ingrid Willenbrink

20-09-2022

10

We hebben twee heerlijke weken doorgebracht in de villa. Het huis is ruim, zeer comfortabel en stijlvol ingericht en de keuken is zeer goed uitgerust, het ontbrak aan niets. We hebben ook veel gebruik gemaakt van de goede gasbarbecue op het terras. Bijzonder mooi is de grote, goed onderhouden tuin, die 's avonds prachtig verlicht is. De petanquebaan en het mooie, verwarmde zwembad nodigen uit tot ontspanning. Het buitenmeubilair is zeer exclusief en comfortabel. We vonden ook de nieuwe badkamer bij het zwembad mooi. De zeer aardige beheerder Stephanie gaf ons een warm welkom en de overhandiging van de sleutels was perfect. De ligging van het huis is super rustig en afgelegen.

Max Amson

30-08-2022

9

Sfeervol en rustig gelegen huis met een heerlijke tuin midden tussen de wijnranken. We hebben genoten!

Sanne Dhuyvetters

02-08-2022

9

Wij zijn met ons gezin van 3 kinderen en de grootouders een week te gast geweest in deze woning. Wij hadden een zalige tijd. Het verwarmde zwembad is echt een voltreffer, de kinderen zijn er niet uitgeweest! Genieten in de grote tuin. Wel opgelet zeer veel muggen en grote mieren aanwezig. Van de mieren geen last gehad maar tegen de muggen moet je je wel goed beschermen. Het was extreem warm toen wij er waren maar als je het huisje goed afgesloten houdt was het doenbaar zonder airco. Wij hebben allesinds super genoten van ons verblijf.

Claudia

28-06-2022

10

We hebben echt genoten van ons verblijf in dit huis. Het grote pand met het geweldige zwembad en de jeu de boules baan was perfect. We kunnen ons goed voorstellen dat we onze vakantie daar weer doorbrengen.

Van Lier family

10-05-2022

10

We stayed with two families and loved it. We are planning to come back next year.

René Mol

15-09-2021

9

Heerlijke villa om vakantie in te hebben. Grote tuin met mooie boomverlichting. Heerlijk zwembad. Keuken had ook alles wat wij nodig hadden. Prima ontvangst door Anne-Sophie en David. Wij vonden de schoonmaakkosten wel erg hoog, aangezien we met zijn vieren waren.

Geraline

27-07-2021

10

Super

Henrike Jongman

17-08-2020

9

We hebben een heerlijke week gehad met onze drie kinderen en hun drie ingevlogen vrienden. Prachtige villa die van alle gemakken is voorzien. Een heerlijke tuin met optimale privacy en een super relaxed zwembad. In de tuin is de jeu de boules baan nog zeker het vermelden waard. De gastvrouw was zeer vriendelijk en uitermate behulpzaam. Enkele aandachtspuntjes: - de routebeschrijving kan beter: het huis heet le mas des vignons en staat gewoon op bordjes aangegeven. - wij telden 10 in plaats van 8 slaap plekken - muggen, steekvliegen, wespen, we zijn de eerste dag door van alles en nog wat geprikt. Wellicht verstandig om daar bij de incheck aandacht voor te vragen, zodat gasten zich hierop direct kunnen voorbereiden (insmeren met Deet, citronella kaarsen/wierook aansteken, deuren goed dichthouden)

Fam. Zonnenberg

27-06-2019

10

Een geweldige villa met veel comfort en wat een prachtige tuin. Hoewel aan de prijzige kant waren we zeer tevreden over ons verblijf. We waren er begin juni dus er viel nog al wat bloesem uit de olijfbomen. Iedere dag dus een uurtje het zwembad schoonmaken, de filter deed dat niet. Een tip: de toegangsweg heeft een naam die je op je navigatie kan ingeven. De verstrekte aankomst route was nog al cryptisch.

Willi Weißgerber

21-06-2018

10

Hier kan je makkelik ontspannen! Wij waren in het voorjaar van 2018 met onze twee kinderen (15/12) voor twee weken in deze prachtig gelegen villa. Het grote terrein is zeer goed onderhouden. Het is net buiten (vijf minuten met de auto) Plan de la Tour, geen inkijk door andere en veel rust. Het huis is smaakvol ingericht en ruim. De slaapkamers en badkamers zijn zeer schoon. De keuken is erg mooi en volledig ingericht. De tuin en vooral het zwembad zijn geweldig. Pure ontspanning. Het huis ligt op slechts 15 minuten rijden van de zee en op slechts 30 minuten van St. Tropez. Dus ideaal voor kleine dagtochten. Vooral is het om te vermelden waard dat de housemanager altijd behulpzaam en super vriendelijk was.

W.G. J. van de Weijer

06-10-2017

7

Wij hebben zeer genoten van dit fraaie huis op en uitstekende locatie. Wij hebben slechts twee opmerkingen. De eerste is dat de sleutel van de electronische te openen toegangspoort ontbrak. Zodat bij uitval van de stroom ( zoals ons overkwam) geen uitgang meer mogelijk is. De tweede opmerking: wij vinden de niet in de huurprijs begrepen kosten van schoonmaak buiten proporties. Beter ware het deze kosten in de huurprijs op te nemen. Positief: de bijzondere zorg van uw gastvrouw ter plaatse, die ons met raad en daad op elk ogenblik bijstond.

Kolner

07-09-2017

10

Prachtige villa, mooi zwembad, heerlijke grote tuin en alles goed onderhouden. Geen minpunten. Het was echt een top week en een top huis en we waren graag langer gebleven.

de Winter

17-08-2017

8

Top villa. Lekkere ruime tuin met heerlijk gras om de kinderen op te laten spelen. Ook het tuinhuis met slaapkamer en badkamer is ideaal.

Beoordeling
Plan de la Tour 1404
9 9 4
Plan de la Tour 1404