0

Plan de la Tour 1101

Vanaf: € 2.369 tot € 5.485

Over dit vakantiehuis

  • 4 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • 8 Personen

Luxe natuurstenen vrijstaande villa met airco voor  8 volwassen en 1 baby, met te verwarmen zwembad van 11 x 5 meter en prachtig uitzicht. Uniek gelegen in een prachtige bosrijke omgeving maar de stranden van Ste Maxime op slechts 12 km. Deze villa is een aanrader.

Deze stoere, uit natuursteen opgetrokken villa ligt op een eigen terrein van ongeveer een hectare en ligt midden in de natuur, maar toch slechts 2 tot 3 kilometer van het dorpje Plan de la Tour en ongeveer 11 kilometer van de kust. Het huis is zo’n 200 m2 groot en beschikt over 4 slaapkamers allemaal met airco en 3 badkamers. Het te verwarmen zwembad van de villa ligt op een iets hoger plateau dan de villa, zo’n 35 meter achter de villa zelf. Rondom het zwembad is een pergola en terras met ligbedden met aan één zijde een zonnescherm met lounge set. Het zwembad heeft een diepte van 1-2 meter en heeft een hardcover dek.  Voor het huis bevindt zich een terras over de hele breedte van ongeveer 25 meter. Er is een 4 meter lange, robuuste eettafel op het terras met zitplaatsen voor 14 personen. Zowel vanaf het terras voor het huis, als de 2 zij terrassen en vanaf het zwembad is er een weids uitzicht op de vallei richting het dorp. BBQ electrisch is aanwezig. 

Interieur

Het interieur is zeer smaakvol en modern vormgegeven en ingericht. Op de begane grond van de villa bevinden zich een grote keuken en bijkeuken, met dubbele ijskast, wasmachine en droger. De keuken loopt over in het eetgedeelte met een eettafel voor 8 personen. Vervolgens, enkele treden hoger, treft u de living aan,met een grote zitbank en open haard (Ned TV en DVD). Grote openslaande deuren bieden uitzicht op een van de zijtarrassen. Aan de andere kant van de keuken is de eerste ruime slaapkamer en badkamer. Alle slaapkamers hebben airco. Op de eerste verdieping treft u bovenaan de trap een studiehoek aan en verder 3 slaapkamers en 2 badkamers. Bijzonderheden: Eindschoonmaak € 250 en verplichte linnenpakket € 25 per persoon. Zwembadverwarming van mei t/m oktober € 200 pw (eerder of later in het jaar op aanvraag). Airco € 200 p.w. Tussenschoonmaak ( op aanvraag) € 25 per uur. Waarborgsom: € 700. Huisdieren helaas niet toegestaan. Internet aanwezig.Voor de maanden Juli en Aug geldt er een minimale verhuur van 2 weken. Toeristenbelasting €1.50 pp pn voor personen ouder vanaf 18 jaar en ouder.


Faciliteiten

  • Verwarmd zwembad
  • 8 ligbedden
  • Airconditioning hele huis
  • Vaste afdekking zwembad
  • Nespressomachine
  • 3 parkeerplaatsen
  • Oven
  • Open haard
  • Magnetron
  • Vaatwasser
  • Nederlandse televisiekanalen
  • Internet
  • Wasmachine
  • Droger
  • Loungeset
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Vriezer
  • BBQ

Registratienummer: 83094000141BV

Frank Morel

Een heerlijk en stijlvol huis, mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. Een paar tips: een betere barbecue (deze wordt niet echt heet), de snoeren van apparatuur mooier wegwerken en de beheerder was er niet bij aankomst (had wel gebeld en verteld waar we de sleutels konden vinden), is tussendoor wel even langs geweest. Nogmaals een fantastische plek en we hebben ons heerlijk vermaakt (ondanks de regen...)

Beschikbaarheid en prijzen

  • Bezet
  • Vrij te reserveren

Klik in de kalender op de gewenste startdatum van uw vakantie en kies rechts het aantal vakantie weken. U ziet dan rechtsonder de huurprijs van deze villa voor de door u gewenste weken.

Prijsopgave

Aankomst datum {{ pricing.arrivalDate }}

Vertrek datum {{ pricing.departureDate }}



{{ price.label }}

{{ price.label }} {{formatMoney(price.value)}}

Boek nu

Prijs op basis van 2 volwassenen. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief bijkomende kosten.

Omgeving

Plan de la Tour 1101

Plan de la Tour is een klein, gezellig en authentiek plaatsje omgeven door wijngaarden en dennen- en eikenbossen. Er zijn een aantal goede restaurants en wijn cooperatieven. In de omgeving heeft u prachtige vergezichten over de heuvels en de wijngaarden. En toch dichtbij het bruisende leven van St. Tropez en Ste Maxime.

Reviews

Frank Morel

29-05-2023

10

Een heerlijk en stijlvol huis, mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. Een paar tips: een betere barbecue (deze wordt niet echt heet), de snoeren van apparatuur mooier wegwerken en de beheerder was er niet bij aankomst (had wel gebeld en verteld waar we de sleutels konden vinden), is tussendoor wel even langs geweest. Nogmaals een fantastische plek en we hebben ons heerlijk vermaakt (ondanks de regen...)

Christian Seevers

08-09-2022

10

Een schitterend gelegen huis met een prachtig uitzicht en een zeer mooie inrichting, master bedroom met eigen terras, geweldig. Zeer comfortabele sanitaire voorzieningen, een droomkeuken met inductiekookplaat, het soort dat je thuis hebt maar zelden vindt in zelfs luxe eigendommen. Koelkast perfect met ijsblokjesmachine, groot vriesvak. Perfect servies en kookgerei. "Loopafstand" naar het zeer mooie en goed onderhouden zwembad, waar je niet echt last van hebt tenzij je wat dingen naar boven moet dragen (drankjes, snacks etc.). Wat was niet optimaal? Te weinig tabs voor de vaatwasser, en andere schoonmaakmiddelen. Het touw van de hangmat was gedeeltelijk gescheurd en moet vervangen worden. Routebeschrijving was ingewikkeld maar de beheerder heeft ons goed telefonisch kunnen helpen. Zouden we het huis weer huren? Ja, absoluut. Opmerking van VacancesProvence: We zullen de routebeschrijving nogmaals controleren met de huiseigenaar en ook de andere genoemde punten. In de huizen is er echter meestal slechts een kleine voorraad algemene artikelen zoals (vaatwasmachinetabs en toiletpapier) bestemd voor de dag van aankomst.

andreas markovitz

12-07-2020

9

all you want, all you expect , all you dreamed of : it’s there . maybe some lights at the swimming pool as a suggestion ?

Rötger Teyke

29-01-2019

10

Het is een geweldig huis. Van bijzonder belang is de netheid en het ruimtelijk gevoel. We kunnen dit huis alleen maar aanbevelen. We voelden ons zeer comfortabel.

Edith Monard

24-08-2018

10

Prachtige villa, mooi gelegen in het groen en toch dicht bij het centrum en gemakkelijk bereikbaar. Alle comfort, schitterend interieur, eigenlijk geen minpunten wat de villa zelf betreft. Enkel de prijs viel wat tegen ...

Familie Koch

18-08-2018

10

We waren helemaal tevreden en genoten van de rust en schoonheid. Het huis is zeer smaakvol ingericht. Met veel aandacht voor detail. Graag opnieuw.

R.Berentemfel

05-10-2017

10

Routebeschrijving naar villa kan beter.

Sven Gorgon

07-09-2017

8

Heel mooi vakantiehuis en heel mooie streek , Plan de la tour heeft een charmante dorpskern met heel goede restaurants Enige nadeel van het huis is het afgelegen zwembad (30 m van het huis )dat bereikbaarbaar is via een kamer en trappen of volledig het huis rond en dan een berg beklimmen, niet echt praktisch als je naar toilet moet of iets te eten wilt nemen , het poolhouse met frigo maakt wel veel goed al zou wifi aan het zwembad leuk zijn voor de kids ! Toch een toppertje

Marielle Guit

05-10-2016

10

Wij hebben een heerlijke week gehad in deze fantastische villa. Wij vonden het een klein nadeel dat het zwembad iets hoger gelegen was en geen toiletfaciliteiten had. Maar de rust van de omgeving en de authentieke uitstraling van het huis maakte dit absoluut goed. Ook Plan de la Tour is een erg leuk Frans dorpje.

Beppie van Kessel

19-06-2013

Een prachtig huis dat smaakvol is ingericht en van alle gemakken is voorzien! Wij hebben een heerlijke week gehad! Zeker voor herhaling vatbaar volgend jaar!

Beoordeling
Les Issambres 258
9.2 9.2 7
Les Issambres 258