Villa Zuid-Frankrijk

Een villa in Zuid-Frankrijk voor de ware ‘God in Frankrijk’-beleving. Een toastje met lekkers hier, een glaasje met bubbels daar: met een villa in Zuid-Frankrijk ontmoet je het hart van het Franse gedachtengoed. Een gedachtengoed dat rust op gastronomie, vrijheid, rust en een schitterend uitzicht. Met een Villa in Zuid-Frankrijk heeft u dat gedachtengoed niet alleen binnen handbereik, maar kunt u er ook naar leven. Op de fiets naar de markt, om vervolgens stokbroden, verse kruiden, flessen wijn en kazen in uw rieten boodschappentas mee te nemen. Zuid-Frankrijk is de regio van de gegoede gastronomie, waarbij Italiaanse en Spaanse invloeden kenbaar zijn. Denk hierbij aan de frisheid van de wijn en de bijzondere digestieven. Of aan kaas in elke smaak en textuur. Met een villa in Zuid-Frankrijk heeft u de smaak van de hele Méditerranée te pakken.

Villa Zuid-Frankrijk te huur

Bij Vacances Provence staan talloze villa’s in Zuid-Frankrijk te huur. Villa’s in Zuid-Frankrijk met uitzicht op zee, of diep beschut in weilanden of heuvellandschap. Villa’s met privé-zwembad en villa’s met dubbele badkamers. De villa in Zuid-Frankrijk zoals u ‘m wilt, waar u ‘m wilt. En als u er niet aan uitkomt kunt u ons gewoon bellen: we helpen u altijd graag.

Bezienswaardigheden in Zuid-Frankrijk

Naast dat een villa in Zuid-Frankrijk een welkome afwisseling van uitzicht biedt, is de streek ook nog eens beroemd om zijn talloze hippe steden, luxe jachthavens, bloeiende weiden, schitterende rotspartijen en heerlijke land- en zeetemperaturen. Maar ook de bezienswaardigheden in Zuid-Frankrijk zijn zeer divers. De rotswanden van de Gorges du Verdon zijn tot wel 700 m hoog en zeer imposant. Dit natuurverschijnsel trekt honderdduizenden mensen naar Frankrijk. Het ligt tussen Castellane en Moustiers-Sainte-Marie.

De kloof eindigt in het stuwmeer van Sainte-Croix-du-Verdon, het Lac de Sainte-Croix. Het meer is 14 km lang en 2 km breed. Het meer van Sainte-Croix is de poort naar de Gorges du Verdon, de op een na grootste kloof ter wereld. Het meer is dan ook gericht op toeristen. Vooral vlak bij de toegang tot de Gorges worden veel kano's, kajakken, waterfietsen en motorbootjes verhuurd aan mensen die de kloof willen bezoeken.

Zuid-Frankrijk: villa met zwembad of karakteristiek terras?

Onze villa’s in Zuid-Frankrijk zijn van alle gemakken voorzien, uiteraard.

Bekijk hier alle villa's en vakantiehuizen in Zuid Frankrijk

Maar u kunt ook uw bezoek veraangenamen door een villa te huren met zwembad, of met een bepaald uitzicht. Een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk is de ultieme voorpret: kunnen we u nog ergens bij helpen?