0

Vakantiehuis Côte d’Azur

 

Een vakantiehuis aan de Côte d’Azur als basis voor een luxueuze vakantie. Een adembenemende accommodatie als uitvalbasis voor een ondernemende vakantie aan de Azurenkust.

Ons unieke aanbod van luxe vakantiehuizen in Cote d'Azur

Vakantiehuis Côte d’Azur huren

Een vakantiehuis aan de Côte d’Azur huren is een kleine stap naar een bijzondere vakantie. Want als u eenmaal uw luxe vakantiehuis heeft betreden valt alle stress en de alledaagse sleur van zich af. En waarom zou u die paar kostbare vakantiedagen per jaar slijten in een accommodatie die niets dan ergernis oproept? Gun uzelf luxe. Gun uzelf privacy. Gun uzelf een vakantiehuis aan de Côte d’Azur! Bekijk hier alle luxe villa's in de Provence en Côte d'Azur

Vakantie aan de Côte d’Azur

Een vakantie aan de Côte d’Azur begint al als u uit het vliegtuig of de auto stapt. Kies voor een rechtstreekse vlucht naar Nice, of haal het ultieme vakantiegevoel naar boven door op uw gemak met de auto naar het Franse landschap te rijden. De weersverwachtingen voor de Côte d’Azur zijn altijd goed en er zijn bezienswaardigheden te over. Daarmee is er ook écht voor ieder wat wils. Natuurliefhebbers? Neem de veerboot vanaf Cannes naar de Lerins-eilanden. Waar de jetset hun jacht aanmeert en waar imposante rotspartijen de kustlijn sieren. Maar tijdens een Vakantie aan de Cote D'Azur kan ook een bezoek worden gebracht aan het parfummuseum in Grasse. Ga op ontdekkingstocht door het museum en slenter door smalle steegjes, op zoek naar de heerlijkste parfums. Waarom alleen in uw vakantiehuis aan de Côte d’Azur blijven, als u er ook op uit kunt? De Azurenkust is het bruisende hart van Frankrijk.

Côte d’Azur in bijzonder Provence

Met een vakantiehuis aan de Côte d’Azur heeft u een schot in de roos. Want waar anders dan in de Provence komen cultuur, natuur, gastronomie, design en cultuur samen? De Côte d’Azur als het kloppende hart van de Provence biedt het allemaal. Neem de auto naar Nice of kies ervoor om met een zeiljacht de Franse rivièra te ontdekken.

Vakantiehuis Côte d’Azur: voor acht personen, of voor twee?

Bij Vacances Provence vindt u een zeer uitgebreid aanbod vakantiehuizen aan de Côte d’Azur. Vakantiehuizen voor acht personen, of voor twee. Met een luxe zwembad, of uitzicht op de wijnranken. Zo kleurrijk als de Côte d’Azur is, zo ruim is ons assortiment vakantiehuizen aan de Côte d’Azur. Maar ook in het rustige achterland de Provence zijn prachtige vakantiehuizen. Een Vakantiehuis in de Provence?

Uitgelichte vakantiehuizen

Wellicht ben jij op zoek naar een mooi vakantiehuis voor deze zomer samen met je vrienden, familie en/of collega’s. De mooiste vakantiehuizen met zwembad worden op een rij gezet, zo kan jij alvast uitkijken naar een fantastische zomer.