0

Verhuur uw villa

Als u een villa in Zuid Frankrijk (Provence en Cote d'Azur heeft en u de zorg van de verhuur wilt uitbesteden of als u het rendement op uw vakantiehuis wilt verhogen, dan zijn wij zeer geïnteresseerd in een samenwerking en kunnen wij voor u de werving van huurders via deze website en via advertenties van u overnemen.

Home care
In een groot aantal plaatsen kunnen we in contact brengen met professionele Home Care bedrijven. Deze betrouwbare partners dragen zorg voor het beheer van uw vakantievilla en bieden tevens aan verhuur gerelateerde diensten zoals check-in en check-out van huurders en de schoonmaak.

Verhuuronderzoek
Om een beter inzicht te verkrijgen in de (on)mogelijkheden van het verhuren bieden wij graag vrijblijvend een Verhuur onderzoek aan. Dit biedt u onder andere inzicht in de volgende onderwerpen; indicatie verhuuropbrengsten, verhuren of niet verhuren (emotie versus zakelijkheid), zelf verhuren of via een bemiddelingsbureau, wat betekent beheer en de fiscale aspecten van het verhuur.

Portfolio
Onze portfolio bestaat uit Nederlandse, Belgische, Zwitserse, Franse en Engelse eigenaren. Wij beheren ook de websites www.vacancesprovence.be/ en www.suedfrankreich-ferienhaus.de/
Om de toenemende vraag naar luxe vakantievilla’s goed te kunnen blijven bedienen willen wij graag onze portfolio verrijken met enkele nieuwe villa’s. Aangezien wij ons concentreren op een klein gebied zijn we in staat om een relatief hoog serviceniveau aan onze verhuurders te bieden.

Fee voor dienstverlening
Wij rekenen voor onze dienstverlening een vaste commissie over de verhuurprijs en werken op no cure-no pay basis. Dat betekent dat we alleen commissie rekenen indien de woning ook daadwerkelijk door ons verhuurd wordt.

Als uw vakantiewoning binnen het profiel van Vacances Provence past, dwz een luxe of karakteristieke, goed onderhouden villa, vakantiewoning met zwembad dan nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen.

Voor meer informatie: Bel +31 (0)88 32 46 118 of [email protected].