0

Vakantie Zuid Frankrijk

Vakantie in Zuid Frankrijk, de Provence of Côte d’Azur is voor jong en oud een ideale bestemming. Een heerlijk klimaat, prachtige, langgerekte witte zandstranden met leuke beach clubs, zoals en een aangename temperatuur van het zeewater. De vele leuke restaurants met de mooie Provence wijnen en zeker de rosé en de Zuid-Franse gemoedelijkheid maken de streek erg gewild. 

Ons unieke aanbod van luxe vakantiehuizen in Cote d'Azur

Heerlijk klimaat

Het aantrekkelijke klimaat in Zuid Frankrijk met meer dan 300 zonnige dagen per jaar draagt bij aan het goede vakantiegevoel. Met een gemiddelde zomertemperatuur van dertig graden, hoeft u niet bang te zijn voor koude en regenachtige taferelen. Het zomerweer begint al in mei; dus u hoeft niet per se in het hoogseizoen af te reizen naar Zuid Frankrijk. 

 

De favoriete gebieden en plaatsen in Zuid Frankrijk

Bezoek tijdens de vakantie in Zuid Frankrijk ook eens één van de vele prachtige musea, zoals het Matisse Museum in Nice. Of geniet van de vele gezellige dorpjes met de mooie middeleeuwse pleinen zoals Valbonne. En de lokale markten niet te vergeten. Een hele bijzondere markt is de truffelmarkt in Aups. Kortom vakantie in Zuid Frankrijk! Of bezoek de oude stad van Nice en de mooie pleinen in Nice, zoals Place Garibaldi of Place Massena en flanneer daarna over de boulevard langs de zee met vele hippe strandtenten. Of ga met de veerpont naar de Lérins eilanden die op een kwartiertje varen van Cannes liggen. Of bezoek Saint Tropez, ook hier kan je vanuit Ste Maxime of Les Issambres de veerpont nemen naar St. Tropez. Leuker en sneller!

Wij hebben in de volgende regio's een mooi aanbod vakantiehuizen in Zuid Frankrijk.

Een vakantiehuis in de Provence? Of liever een vakantiehuis aan de Cote D'Azur

 

 

 

Uitgelichte vakantiehuizen

Wellicht ben jij op zoek naar een mooi vakantiehuis voor deze zomer samen met je vrienden, familie en/of collega’s. De mooiste vakantiehuizen met zwembad worden op een rij gezet, zo kan jij alvast uitkijken naar een fantastische zomer.